2011. május 11., szerda

Jótékonysági estet tartanak!





A PopKirálynő a mai napon (szerdán) tartja azt a jótékonysági estet, melyet a Beverly Hills-i a Katrina-hurrikán károsultjainak megsegítésére szervezett a "St. Bernard Project" elnevezésű szervezettel összefogva. A jótékonysági esten természetesen esti díszvacsora is lesz, melyen Britney apja, Jamie Spears lesz a főszakács. Az étlapon szerepel többek közt a garnéla rák kukorica kásával, jambalaya (hús, zöldség, rizs), sült hal és egyéb finomságok... Az estéről hivatalos interjú nem, de minden bizonnyal néhány fotósorozat fog készülni...

"Megtiszteltetés, hogy a részese lehetek a kezdeményezésnek. Louisiana mindig is a lelkem egy része lesz!" - nyilatkozta a popzene koronázatlan királynője.
A meghívott vendégek listáján szerepel többek közt: Kim Kardashian, Kelly Osbourne, Marlon Wayans, Hilary Duff, Jordin Sparks, Shenae Grimes, Christina Millian, Kyle Massey, Holly Madison, Victoria Justice, Katerina Graham és Marques Colston (New Orleans Saints) is.


Britney, a bejelentést követő néhány óra után egy kis kedves megjegyzést is írt hivatalos Twitter oldalára.:
"Azt hiszem el fogom készíteni a saját házi teámat a szerdai "St. Bernard" féle jótékonysági est vendégeinek. – Britney"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése